06 28 56 22 70 meedoen@liemersvitaal.nl

Anita Willemsen

Wie ik ben? Op 2 november in het jaar 1972 kreeg ik de naam Anita Willemsen mee. Ben een gezonde en energieke vrouw en trotse moeder van een tienerdochter. Binnen mijn bedrijf “Anita Coacht -Van Buitengewoon Naar Binnenbijzonder-“ ben ik ben werkzaam als Reset je Hormonen Expert en wandelcoach.

Gezond en energiek ben ik niet altijd geweest. Heb tijdens mijn leven onder andere een flinke burn-out meegemaakt. Op mijn 42e schoot ik vervroegd in de overgang met daarbij zo’n beetje alle bekende PMS klachten en hartkloppingen. Zelf heb ik ervaren hoe de methodes die ik toepas in mijn coachpraktijk mijn eigen leven drastisch verbeterd hebben.

Binnen Anita Coacht werken we altijd vanuit de pijlers voeding, beweging, ademhaling en mindset…kortom leefstijl. Indien je voor begeleiding door Anita Coacht kiest, kies niet voor Quick Win, wel voor een blijvend resultaat wat ook op de langer termijn bestendigd blijft. Anita Coacht werkt niet met diëten wel met voeding- en leefstijl aanpassingen. Dit alles geheel op maat want tenslotte is iedereen uniek en gelden voor ieder persoon andere interventies die tot succes leiden.

 Persoonlijk ervaar ik het als een voorrecht om andere mensen vanuit mijn passie te mogen helpen, met mijn levenservaring en kennis uit diverse opleidingen. Fantastisch om iedere keer weer te zien hoe iemand na enkele coachafspraken al opbloeit en zich op allerlei manieren veel gezonder en vitaler voelt. Daar word ik écht blij van!

 

“Indien je voor begeleiding door Anita Coacht kiest, kies niet voor Quick Win, wel voor een blijvend resultaat wat ook op de langer termijn bestendigd blijft”.

Genoeg over mijzelf, kijk erna uit om jou te ontmoeten. Voel je vrij om geheel vrijblijvend nader kennis te maken met elkaar, jouw vraag en mijn werkwijze. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een free hug (gratis half uurtje gesprek) in mijn praktijk, telefonisch of online.

 

Hartelijke groet, Anita Willemsen 

Anita Coacht
tel: 06 – 46 42 64 38
website: www.anitacoacht.nl
email: info@anitacoacht.nl