06 28 56 22 70 meedoen@liemersvitaal.nl
Gerjo Schepers

Gerjo Schepers

Initiatiefnemer en mede eigenaar Liemers Vitaal

Ik ben Gerjo Schepers, 48 jaar en woon samen met Willeke en onze kat Lucky in Doesburg.  

Mijn drive is initiatieven op te pakken waar de wereld mooier van wordt. En hoe gaaf is het dat ik als geboren Liemeriaan, Liemers Vitaal ben begonnen met mijn beste vriend Egon wie ik al bijna 30 jaar ken. 

Ooit samen bestuurder van badmintonclub Thuve uit Duiven en nu samen Liemers Vitaal in mei 2020 gestart om mensen in De Liemers vitaler te krijgen, lokale ondernemers te steunen en mensen te steunen.

Ik ben super blij om met Its My Life en veel experts in de regio samen te werken waardoor we het initiatief hebben kunnen laten groeien om zo nog meer impact te kunnen maken en de regio vitaler kunnen maken.

En geweldig om in 2021 met mijn partner Willeke verder te werken aan dit prachtige programma.

Willeke Scheele

Willeke Scheele

Mede eigenaar Liemers Vitaal

Ik ben Willeke Scheele, 46 jaar en samen met Gerjo en onze kat Lucky woonachtig in Doesburg.

Vanaf de zijlijn zag ik het ontstaan en het opstarten en groeien van Liemers Vitaal vanuit de samenwerking van Gerjo en Egon en andere partners.

Een prachtige initiatief! Ik waardeer zeer de combinatie van bewegen, het ondersteunen van lokale ondernemers, het vitaler en fitter worden en ook de samenleving sterker te maken door om te zien naar elkaar (hart voor elkaar).

De wil om een steentje bij te dragen aan Liemers Vitaal was er al, en op de achtergrond had ik al de mogelijkheid om mee te denken over de groei van Liemers Vitaal.

Niets is toeval: door een mooie samenloop van gebeurtenissen in mijn leven heb ik sinds kort de tijd en ruimte om samen met Gerjo verder te bouwen aan dit mooie concept.

Wil je meedoen of heb je een vraag …. laat het ons weten.

Z

Stel je vraag!

2 + 15 =