06 28 56 22 70 meedoen@liemersvitaal.nl
Z

Bewegen loont

 

 

 

 

Door beweging hou je evenwicht en kom je in balans

Installatie van de app

Je downloadt de Its My life app, vult je e-mailadres in en bedenkt een eigen wachtwoord.

De inlogcode van de community krijg je nadat je je bij ons hebt aangemeld. Dit doe je door ons een e-mail te sturen.

Je koppelt een stappenteller: heb je een telefoon met Android besturing? Download eerst Google Fit en koppel deze aan de It’s my life-app. Bij iphone kun je kiezen voor Apple Health en je kunt ook een externe stappenteller koppelen: fitbit en garmin.

Je deelt naar wens je persoonlijke gegevens.

In onderstaande video leggen we je stap voor stap uit hoe je de app installeert en hoe die werkt

Hoe werkt de app

Als je de app hebt geïnstalleerd dan kan het bewegen beginnen: je spaart voor iedere 1.000 stappen of 15 fietsminuten 1 fitcoin.

Ook spaar je fitcoins door mee te doen aan sportieve, educatieve en sociale activiteiten. Denk aan een groente challenge of het invullen van de positieve gezondheidsscan.

De gespaarde fitcoins kun je inwisselen voor leuke, gezonde en vitale producten en diensten.

Na het inwisselen daalt je fitcoin saldo en krijg je van de aanbieder een berichtje hoe je het product in bezit krijgt.

 Hart voor Elkaar

De Liemers

Een bijzonder onderdeel van ons initiatief is dat je iets voor een ander kunt betekenen. We noemen dit Hart voor Elkaar De Liemers.

Als je 125.000 stappen hebt gezet dan kun je je fitcoins doneren. 

We gebruiken deze fitcoins om mensen met financiële zorgen of die eenzaam zijn, een cadeautje te geven. 

Zo kan een gezin weer eens samen naar de film, kan iemand naar de kapper of gezonde voeding kopen.

Zo maken we samen De Liemers gezonder en vitaler.

 

Ik houd van bewegen in ons Liemers Landschap. Wandelen, fietsen, zwemmen, skeeleren, hardlopen en zwemmen, van alles een beetje. Maar ik maak er eigenlijk veel te weinig tijd voor vrij. Liemers Vitaal is voor mij een stok achter de deur, zoiets als een vriendin die je meevraagt voor een wandeling. De doelen van Liemers Vitaal sluiten goed aan bij mijn persoonlijke doelstelling bij te willen dragen aan een gelukkige Liemers. Gezondheid, zinvol werk en waardevolle relaties zijn de belangrijkste factoren in geluk. En er is een over duidelijke verband tussen inwoners van de Liemers vitaler maken en gezondheid, mensen bedanken en helpen en investeren in waardevolle relaties en lokale ondernemers steunen en investeren in zinvolle werkgelegenheid in De Liemers. Kortom: IK BEN FAN”. 

Gemma

wethouder, Gemeente Duiven

Mijn inkomen staat mij eigenlijk niet toe om mijzelf af en toe iets extra’s te gunnen, iets wat je dag een beetje opfleurt. Eigenlijk gaat alles wat ik niet zelf meteen nodig heb wel op aan mijn dieren of aan het huisonderhoud. Wel wandel ik graag en met Liemers Vitaal kan ik sparen voor een bloemetje of wat vers fruit met mijn dagelijkse ommetje.

Anoniem

deelnemer, Hart voor Elkaar De Liemers